سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لیزر موهای زائد

روز درمان: برای 1.5-1 ساعت کرم بی حس کننده حاوی لیدوکائین و پریلوکائین استفاده میشود. اگر ناحیه مورد درمان بزرگ باشد برای جلوگیری از عوارض این داروها از پماد پیروکسیکام استفاده می کند.

برای کاهش درد و عوارض لیزر از چه روشی استفاده میشود؟

به غیر از ترکیبات بی حس کننده و ضد درد ضمن لیزر از روشهای مختلفی برای سرد کردن پوست استفاده می شود. این روشها شامل استفاده از ژل سرد، هوای سرد، شیشه های سرد و اسپری سردکننده است. در میان این روشها ژل سرد کمترین تاثیر را دارد و اسپری سردکننده موثرترین است.

فاصله جلسات از هم چقدر است؟

بسته به محل لیزر دارد و بین یک تا 2 ماه است. بهترین معیار فاصله بین لیزرها، زمانی است که طول می کشد تا تعداد قابل توجهی از موها در بیاید. بیمار ایده آل، بیماری است که پوستی روشن اما مویی مشکی و ضخیم داشته باشد. انتظاراتش واقع گرایانه بوده و اختلال هورمونی نداشته باشد

چه مراقبتهایی پس از لیزر موهای زائدصورت می گیرد؟

ممکن است ورم و قرمزی در محل وجود داشته باشد که گذاشتن یخ می تواند سبب کاهش آن شود. معمولا نیازی به استفاده از مسکن نیست. گاهی اطراف ریشه موها دلمه میبندد که 10-7 روز طول می کشد، در این موارد از پمادهای آنتیبیوتیک استفاده میکنیم تا دلمه ها بریزند. ممکن است رشد موی لیزر شده یک تا 2 هفته بعد از لیزر هم ادامه پیدا کند بعد از آن بریزد. بیمار باید از آفتاب پرهیز کند زیرا به خصوص در افراد با پوست تیره تر ممکن است 3-2 ماه طول بکشد تا اثر برنزه کننده آفتاب از بین برود و در این بین شکل درمان بیمار را به تعویق بیندازد. باید توجه داشت در بعضی بیماران که سابقه عوارض لیزر مو وجود دارد یا به عللی احتمال عوارض در آنها بیشتر است، می توان از تست استفاده کرد. در این حال بیمار یک نقطه را لیزر می کند و یک هفته بعد ویزیت می شود که اگر مشکلی نداشت درمان را شروع می کنیم.

به موهایی که در ناحیه‌ی صورت، پشت لب، پیشانی، گوش‌ها، گردن، شکم، چانه و زیرچانه و گونه‌ها رشد می‌کند، موی زائد گفته می‌شود. از بین بردن این موها، کاری ناخوشایند و دشوار است. از دیرباز روش‌های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد وجود داشته است. بند انداختن، کرم‌ها و پودرهای موبر، وکس و اپیلاسیون، دستگاه‌های موبر خانگی، استفاده از تیغ و موچین و محلول‌های شیمیایی از جمله‌ی این راه‌هاست. با توجه به موقت و دردناک بودن این روش‌ها، نیاز به روشی احساس می‌شد تا ما را برای همیشه از موهای زائد و روش‌های سخت از بین بردنآن‌ها بی‌نیاز کند. در کلینیک تندیس، به کمک جدیدترین دستگاه‌های لیزر موهای زائد ساخت آمریکا، می‌توانیم موهای زائد را از بین ببریم.

از بین بردن موهای زائد با لیزر

لیزر یک پالسی از نور است که با حفظ سلامت بافت‌های اطراف به گرما تبدیل شده و با نفوذ به فولیکول مو، توسط پیگمنت های موجود در مو جذب شده و موجب از بین رفتن موها درون پیاز مو می‎شود. رفع موهای زائد روشی دائمی است زیرا با انجام آن احتمال رویش مجدد مو از بین می‌رود و به پوست آسیب گرمایی نمی‌رسد.
برای رفع انواع موهای زائد می‎توان از تنوع لیزرها و منابع نوری آن‌ها استفاده کرد. لیزر موهای زائد منجر به کاهش دائمی و دراز مدت موهاش شده و روشی غیر تهاجمی است.
استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد بدن و صورت و برای همه افراد با انواع و رنگ‌های مختلف پوست امکان پذیر است.
پیش از این از روش درمانی لیزر برای رفع موهای زائد تنها برای افراد با رنگ پوست روشن استفاده می‎شد اما با پیشرفت تکنولوژی، امروزه این جراحی برای بیماران با رنگ پوست تیره هم انجام می‌شود و برای آن ها امن بوده و خطری ندارد.
برای از بین بردن موهای زائد در بیشتر افراد باید چند مرحله لیزر انجام شود.
در برخی موارد ممکن است که زمان از بین رفتن موهای زائد چندین سال زمان ببرد. باید به مراقبت‌هایی که پس از انجام لیزر نیاز است توجه داشت. تشخیص این که چه کسی به انجام لیزر نیاز دارد و تا چه میزان باید این کار را انجام دهد تا کاملا موها رفع شوند، غیر ممکن است.
بهترین و موثرترین شیوه برای درمان موهای زائد موجود در قسمت بازو، سینه، پشت و شانه است.